Onze aanpak

Een resultaatgerichte aanpak

Geen mens is hetzelfde en we beschikken allemaal over verschillende kwaliteiten en talenten. De RMO techniek haalt deze kwaliteiten in de medewerkers naar boven en zet ze als het waren voor een spiegel zodat ze hun eigen talenten kunnen herkennen. Dit betekent dat een medewerker die dacht alleen maar goed te zijn op een gebied van het bedrijf plots ook voor de verassing komt te staan in staat te zijn om andere belangrijke taken uit te voeren. Dit is niet alleen motiverend voor de medewerker zelf maar ook voor het bedrijf of organisatie. Wanneer een mens zich bewust wordt in het bezit te zijn van talenten die voorheen verborgen lagen door hun eigen belemmeringen krijgt deze persoon een heel ander panorama voor zich.

LeovegasMet belemmeringen kan gedacht worden bijvoorbeeld dat de persoon van zichzelf denkt een opdracht niet aan te kunnen of er niet geschikt voor te zijn terwijl deze er in werkelijkheid wel heel bekwaam voor is en wat dus betekent dat deze medewerker ook op andere gebieden van het bedrijf kan worden ingezet en wat vertaald kan worden naar meer zelfvertrouwen en ook een betere werksfeer. Door gebruik te maken van de RMO techniek in een bedrijf kunnen de gedachten en het gedrag van de medewerkers afgestemd worden op de behoeften van het bedrijf. Uiteraard is het belangrijk om de RMO techniek regelmatig in te zetten zodat er snel resultaten kunnen worden ontvangen. Afhankelijk van het aantal medewerkers waarvan het bedrijf in het bezit is kan de RMO techniek wekelijks of maandelijks worden ingezet.

Middels de RMO techniek kunnen ook problemen rondom het verzuim worden opgelost. Verzuimende medewerkers kunnen namelijk een groot probleem zijn voor een bedrijf of organisatie (ziekmelding, probleemverzuim enz.) Op dit gebied wordt er via de RMO techniek een speciale training gegeven aan het leidinggevend personeel. Zij zullen verantwoordelijk zijn om gesprekken te voeren met de medewerkers over het verzuimprobleem en deze op een respectvolle wijze duidelijk te maken wat de risico┬┤s en consequenties zijn van probleemverzuim. De RMO techniek is dus een resultaat gerichte training voor bedrijven die snel een vooruitgang willen boeken.