Wat doen wij

RMO (Rendement voor Mens en Organisatieontwikkeling)

Wie nog nooit van de RMO techniek heeft gehoord zal zich wellicht afvragen wat het betekent en waar het voor gebruikt wordt. RMO staat voor “Rendement voor Mens- en organisatieontwikkeling” wat dus betekent dat de RMO techniek gericht is op het verbeteren van de prestaties van de medewerkers (mensen) in een bedrijf of organisatie waardoor deze .nlopzich ook zal verbeteren.

Vaak is het heel moeilijk voor een organisatie de juiste medewerkers te vinden of deze op de juiste plaats in te zetten. Dit komt vooral omdat mensen vaak in he bezit zijn van verborgen talenten waarvan ze zich niet eens bewust zijn dat ze daarover beschikken. Met het gebruik van de RMO techniek is het mogelijk om het maximaal ´potentieel uit de medewerkers te halen en deze verborgen talenten naar boven te brengen en ze te gebruiken binnen het bedrijf.

Een organisatie of bedrijf kan met behulp van de RMO techniek zijn medewerkers bewuster maken van wat de eisen en behoeften zijn het bedrijf en hoe deze verbeterd kunnen worden middels een gedrags- of gedachtenverandering. Om de RMO techniek te kunnen laten slagen is het van groot belang eerst de eisen van het bedrijf te onderzoeken en daarna de medewerkers op deze eisen af te stemmen en de verborgen talenten evenals de persoonlijke groei van de medewerker te herkennen en te verbeteren met als doel meer zelfvertrouwen op te bouwen onder het personeel zodat deze optimale prestaties kunnen leveren voor het bedrijf.

Leovegas

Medewerkers zijn vaak geneigd om in een bepaalde functie gestationeerd te blijven omdat ze denken niet bekwaam genoeg te zijn om een andere opdracht binnen het bedrijf correct uit te kunnen voeren, waardoor de organisatie vaak verplicht is een andere of meerdere medewerkers aan te nemen voor deze opdrachten. Middels de RMO techniek is het mogelijk om de medewerkers van een bedrijf van gedachten te veranderen en deze talenten naar boven te laten komen zodat ze zichzelf en het bedrijf ervan kunnen overtuigen dat ze bekwaam genoeg zijn om ook andere taken probleemloos uit te kunnen voeren. Het resultaat van de RMO techniek zal een enorme verbetering geven op het functioneren van de medewerkers, wat op zijn beurt voor een aangename werksfeer zorgt en een vooruitgang betekent in de bedrijfsontwikkeling.